INVITATION TIL #GARDENIA75-LANCERING

INVITATION TIL #GARDENIA75-LANCERING 1

Nu er der ikke længe til, at lanceringen af mit, kat’s, Frede’s og Marie’s designsamarbejde med Gardenia bliver lanceret og I kan tro at jeg glæder mig. Helt enormt meget, faktisk. Skoene lander i butikkerne og online d. 15/12 og i den forbindelse, holder vi naturligvis et lille event.

Det kommer til at finde sted i deres nye butik i Sværtegade og i er naturligvis alle inviteret. Som I også kan se I invitationen, vil der være goodiebags til de hurtige, snacks og en masse andre ting. Jeg vil blive SÅ glad hvis I kigger forbi og siger hej og måske prøver et par sko?

I kan melde jer til henne på Facebook  – men det er ikke et krav og man må også meget gerne tage sin mor, søster, kæreste eller baby med. The more the merrier <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments