KAN VI TALE LIDT OM #11

giphy

Den her optræden fra The Weeknd. Jeg kan slet slet ikke få armene ned over hvor vild han er.

At hans nye album i det hele taget er lidt af et masterpiece. Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg har hjulpet den her rekord godt på vej.

At man faktisk ofte er sulten hele tiden, når man er ude og rejse, fordi portionerne er ret små. Eller er det bare mig?

At det kan være SÅ irriterende, at se noget enormt pænt henne hvor ASOS, men hvor det rent faktisk ikke er dèn ting, man kan købe og det bare er en del af stylingen. Sådan har jeg det med den her t-shirt. Bukserne er også pæne, men det er t-shirten, jeg gerne vil have.

At det også er lidt irriterende at bestille de flotteste solbriller inden man rejser til Thailand og de ikke når at dukke op inden. Jeg håber virkelig at December bliver solrig hjemme i Danmark 😉

At Skanderborg festivallen (eller Smukfest, om man vil) blev udsolgt på 5 (FEM) timer, uden at èt eneste navn var offentliggjort. Det er jo vanvittigt.

At selvom jeg elsker SKAM af hele mit hjerte, så har jeg det alligevel en lille smule mærkeligt med det her. Ret sjovt og ret vanvittigt på samme tid.

At nogen har lavet den perfekte og budgetvenlig festnederdel. Selvom jeg yders sjældent går i sort, bliver jeg nok nødt til at gøre en undtagelse her.

At blogland i dèn grad er proppet med julekonkurrencer i disse dage! jeg beklager, at jeg ikke lige har været hurtig nok til at få stablet noget på benene.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments