KAN VI TALE LIDT OM #10

img_0256

DR’s dokumentar om kvinden, der giftede sig med Peter Lundin. Har I set den? Jeg sad tilbage med den samme følelse, som da jeg havde set Amanda Knox

At det er lidt vildt, at der rent faktisk er et marked for de her bluser. Jeg kan ikke helt beslutte, om det er sjovt eller kikset? Jeg tror at det er sjovt.

At jeg rejser til Phuket på fredag, så Hvis I skulle sidde inde med et godt tip eller to, må I endelig ikke holde jer tilbage.

At det seneste afsnit af SKAM faktisk ikke var specielt interessant. Eller er det bare mig?

Denne video fra Ariana Grande. Jeg havde faktisk ret meget optur over nummeret og besluttede mig for at tjekke videoen ud, for den kunne da kun være sej. Jeg tog fejl. Hvad sker der for de der cykler?

At Arianna Grande faktisk er ret nice, hvis man lige ser bort fra førnævnte video. Pt. er hun mit helt store girl crush – next after Selena Gomez og Taylor Swift.

At jeg deler et ret lækkert tip henne på Instagram i dag, men I får den også lige her. Sagen er nemlig den, at Message holde VIP-aften i alle deres butikker i aften, hvor der vil være 40% på ALT. Det kan I læse meget mere om HER. Min jakke på billedet er i øvrigt fra Message.

At Jan Sonnergaard e død!!! Et kæmpe tab for den dansk kultur, hvis I spørger mig. Faktisk tror jeg, at det var hans novellesamling, Radiator, som for alvor fik mig til at holde af at læse bøger.

Hvorfor der ikke er noget som har opfundet et WIFI, som bare virker over hele verden?

At jeg glæder mig helt enormt meget til i morgen, for der kan jeg endelig løfte sløret for et rigtig spændende projekt herinde. Måske handler det lidt om et designssamarbejde 😉 Så der husker I lige at tjekke ind, ik?

Indlægget indeholder reklame og affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments