OM EN HELT ALMINDELIG TIRSDAG

img_0217Adlinks: Coat: The Lab Knit: The Lab Skirt: Storm & Marie (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Hat: Gina Tricot (HERE)

I går var den første dag i lang tid, hvor jeg ikke var ved at fryse alle mine lemmer af. Så måtte vi selvfølgelig også døje med regn og en novembergrå himmel – men man kan jo ikke få det hele, vel? Jeg havde sådan en dejlig rar og faktisk helt stille og rolig tirsdag.

Jeg stod tidligt op, trænede, vaskede sengetøj og arbejdede lidt. Så smuttede jeg ind mod byen – ironisk nok stod det ned i stænger, så jeg var nødsaget til at tage bussen – bedst som jeg havde udgivet det her indlæg. Det må være nemisis 😉 Efter mødet smuttede jeg til pressefrokost hos Broste i anledningen af deres nye katalog og forårskollektion. Det er slet ikke til at forstå hvor pænt det er og hvis jeg kunne, så var hele min lejlighed indrettet med Broste 😉 Til sidst smuttede jeg til Christinashavn, hvor Anne Q lavede lidt magi på min hud og gjorde den klar til de klimaforandringer, jeg snart udsætter den for.

I dag bliver nogenlunde i samme dur og i aften kommer mine veninder til madklub. Det er som altid, et af ugens højdepunkter.

Jeg tjekker ind igen senere og I må have en skøn dag indtil da <3

img_0254

img_0272

img_0239

img_0259

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments