MIT ALLER VARMESTE OUTFIT

img_9726Adlinks: Coat: ASOS (IN SHORT VERSION HERE) Sweatshirt: Gina Tricot (HERE) Trousers: Gina Tricot (OLD SEASON)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Da jeg bestilte den her jakke i sidste måned, var temperaturene stadig forholdsvis milde og til at holde ud, men jeg vidste, at jeg ville takke mig selv, så snart kulden satte ind. Det kan I dælme også tro, at jeg gør. Jeg kan stadig ikke helt beslutte mig for, om den er vildt grim eller vildt pæn, men èn ting der er sikkert er, at det er den aller varmeste jakke jeg har. Der går simpelthen ikke en vind igennem og det er intet problem at cykle fra A til B og til C, så længe jeg har den på mig. Det var virkelig et godt køb.

Den er desværre allerede udsolgt og noget siger mig, at man skal være ret hurtig henne hos ASOS, når de gælder de der seje jakker. Jeg tjekker f. eks dagligt ind for at se, om den her skulle være kommet back in stock. Pt. findes denne i en kortere version og fra deres Curve linje. Men egentlig synes jeg godt, at jakker må være lidt store.

Billederne er i øvrigt fra tidligere i dag og som outfittet også afslører, har jeg være i humør til afslapning. Der var alligevel ting og sager, der skulle passes og dagen har budt på et enkelt møde, en kaffe med mig selv på en cafè, lidt arbejde ved computeren og ikke mindst tilretning af min behandling hos Aglaia klinikken. Det kommer jeg snart med en opdatering på og så har jeg endda også et ret lækkert tilbud til jer.

I aften skal jeg hjem til min veninde og spise. Hun elsker mad, ligeså højt som jeg selv og er ret genial i et køkken, så det kan I tro, at jeg glæder mig til.

Kan I have en skøn aften <3

img_9778

img_9757

img_9727

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments