KAN VI TALE LIDT OM #5

giphy

  • At Amanda Knox er en smule skør. Har I set den og tror I at hun har gjort det?
  • At portene til de Københavnske gårde altid vejer 1000 kg eller noget der føles som om. Det har de i hvert fald gjort i alle de bygninger, jeg har boet i og jeg kæmper en daglig kamp, hver gang jeg skal have min cykel ind og ud.
  • At det rent faktisk er svært at stave til Schweiz
  • Hvorfor det altid er min cykel, som er væltet?
  • Hvorfor man ALTID glæææder sig til at kunne pakke sig ind i strik og lækre jakker, når efteårsvarerne begynder at lande i butikkerne i August. MEN, hvert år også lige glemmer, hvordan det rent faktisk føles, når kulden, regnen og blæsten rammer.
  • At jeg slet ikke skal bekymre mig om den salgs, i store dele af November. Der har jeg nemlig planlagt hele to rejser til de varme lande.
  • At den her bluse er vanvittig pæn og at det er en af de festlige styles, som man faktisk kan iføre sig uden at dø af kulde.
  • At jeg virkelig godt kunne tænke mig et ledigt hjørne i min lejlighed, så jeg kunne få plads til den her.
  • At tørrede morbær smager helt fantastisk godt! Dem fra Urtekram er min favorit.
  • At jeg rejer til Belgien på tordag. Det har jeg vist slet ikke fået fortalt? Men det gør jeg og I kommer selvfølgelig med på rejsen.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments