BEHAGELIGE HÆLE OG EN NY SWEATSHIRT

IMG_6022

Sweatshirt: Mango (HERE) Skirt: Storm & Marie (HERE) Boots: ECCO (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ECCO

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg endnu engang var hoppet i mine yderst behagelige højhælede støvler fra ECCO’s shape-kollektion. Kan I huske at jeg også talte lidt om dem her? Nu kan jeg for alvor slå et slag for, at de simpelthen må være de mest behagelige højhælede støvler, jeg har haft til dato. I går testede jeg dem nemlig i mange timer, da jeg var på arbejde i Just Spotted-butikken og stod op i 6 timer UDEN at få ondt i fødderne. De holder altså hvad de lover. Det var en ret perfekt dag at hoppe i dem, for om aftenen skulle jeg nemlig ud med Society B og når man er i selskab med så mange flotte mennesker, så vil man jo gerne lidt op på hælene 😉

Som jeg også nævnte i mit tidligere indlæg, så kan man stadig deltage i konkurrencen, hvor hvor ECCO udlodder 50.000 kr. til 4 forskellige kvinder – Kvinder, som de kalder for hverdagens heltinder og som besidder ECCOS kerneværdier; medmenneskelighed, frihed, innovation og stil. I kan læse meget mere HER.

IMG_6040Jeg var hoppet i en helt ny sweatshirt, som faktisk var det eneste køb, jeg gjorde i Warszawa. De forhandler den også henne hos Boozt, men så vidt jeg kan se, så bliver den vist ret hurtigt udsolgt. Den findes også i sort, med Californien som tekst og den er altså også virkelig sej. Jeg stod med dem begge dernede, men blev enig med mig selv om, at den lyserøde nok passede bedst til mig. Teksten på den anden, vil ellers give god mening, nu hvor jeg snart rejser til Californien.

Kan I have en skøn aften derude <3

IMG_6045
IMG_6026
IMG_6034
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments