OM HØJE OG BEHAGELIGE HÆLE

 

IMG_5297Sweatshirt: Pieces Jeans: Monki (HERE) Shoes: ECCO (HERE) Bag: A.P.C

Indlægget er sponsoreret af ECCO

For en månedstid siden, spurgte ECCO om jeg ville være med til at sætte fokus på deres højhælede støvler, som eftersigende, skulle være enormt komfortable at gå i. Jeg tænkte straks, at det var lige noget for mig og da jeg så hvor pæne støvlerne tilmed var, så tøvede jeg ikke med at takke ja. Jeg fik naturligvis tilsendt støvlerne og har testet dem flere gange. Der er noget om snakken – de ER virkelig gode at gå i og jeg er endnu ikke kommet hjem med ømme fødder, efter at have haft dem på.

Det her hører I altså fra en, som meget MEGET sjældent går i høje hæle. Jeg synes at det er SÅ pænt og intet kan få mig til at føle mig mere feminin, men jeg er altså også bare typen, som foretrækker komfort frem for alt. Eller sådan en er jeg i hvert fald blevet med årene 🙂 Hvis den en aften skal have hele armen, med fin kjole, læbestift og alt det der, så kan jeg godt finde på at hoppe i et par hæle, men man ser mig aldrig oppe på dem, på en almindelig hverdag. Eller det gør I måske fra nu af, for med de her, er det ikke noget problem.

Støvlerne er en del af ECCOS Shape-kollektion, som udelukkende består af højhælede styles, som er udviklet specielt til at være behagelige at gå I. Det kan I læse meget mere om HER.

IMG_5356

IMG_5353Lige nu kører ECCOS en konkurrence hendes på deres hjemmeside, hvor de udlodder 50.000 kr. til 4 forskellige kvinder – Kvinder, som de kalder for hverdagens heltinder og som besidder ECCOS kerneværdier; medmenneskelighed, frihed, innovation og stil. I kan læse meget mere HER.

Jeg har allerede nommineret min søster, for hun er en af dem, som har hele pakken. Hun er mor til to krudtugler med fuld fart over feltet, hun har en god karriere kørende, hun har stil og så har hun endda også tid til at være en god søster.

Hvem vil I nominere?

IMG_5300

IMG_5341

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments