EN LYSERØD ONSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJacket: Gina Tricot (HERE) T-shirt: Ebay Jeans: Monki (HERE) Shoes: Gardenia (HERE)

Hej alle zusammen og aller glædeligste fredag <3 Pt. sidder jeg med det ene fod ude ad døren og så snart jeg har udgivet det her indlæg, sætter jeg kursen mod lufthavnen. Det bliver den første af efteråets (forhåbentlig) mange rejser. Som jeg vist nok har slået fast, så går turen til Warszava, hvor jeg skal besøge min veninde, Mette, som netop er flyttet derned (eller over?). Utroligt nok, har jeg faktisk forberedt et par indlæg og mon ikke jeg også opdaterer et par gange derfra. Husk også at I kan følge med på Insta og snappen (Miekirstine).

Billederne her er fra i onsdags, hvor jeg arbejde et par timer i Just Spotted. Det fortalte jeg lidt mere om HER. Yndlings-Emilie kom et smut forbi og så fik jeg lige lokket hende til at skyde et par billeder. Egentlig fordi, jeg så gerne ville vise jer min nye flotte og ikke mindst lyserøde jakke. Som vejret er nu, fungerer den perfekt som jakke, men så snart det bliver lidt køligere, så kommer jeg til at bruge den som cardigan. Win/win, som man siger. Den findes også i andre flotte farver og de frister altså også.

Nu må jeg hellere se at kommer afsted! Kan I have den bedste fredag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments