ONSDAGSSNAK OG EN PÆN FARVEKOMBINATION

IMG_5586Jacket: Storm & Marie Knit: Storm & Marie (HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C 

Go’morgen alle zusammen og aller glædeligste onsdag. Selvom klokken kun lige har passeret 9.00 har jeg været oppe i mere end tre timer. Det er pludselig gået op for mig, hvor mange ting jeg faktisk skal nå, inden jeg på fredag tager hul på efterårets rejsesæson med en weekendtur til Warszawa. Lige på dèt punkt, kan livet som selvstændig altså godt være lidt op ad bakke. Der er jo ingen, der tager over, når man er væk og weekenderne betyder nødvendigvis ikke fri. Når det så er sagt, så er det også det eneste jeg har at klage over – de frie tøjler opvejer det hele 🙂

Billederne her er fra dagen i går, hvor jeg var hoppet i en af mine yndlings farvekombinationer; brun og lyseblå. Begge dele er fra Storm & Maries helt nye kollektion. Jakken er endda så ny, at den endnu ikke er landet i webshoppen, men mon ikke den er lige på trapperne. Mine jeans så I også tidligere på ugen og lad mig bare sige, at min kærlighed til dem ikke er blevet mindre.

Dagen i dag står på afkrydsning af min to-do liste og et par timers arbejde hos Just Spotted. Jeg håber, at jeg får tid til at tjekke ind igen senere.

Kan I have en skøn onsdag <3

IMG_5620

IMG_5631

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments