ONSDAGSSNAK OG NYE SAGER

IMG_5273Shirt: Envii (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Necklace: HVISK (HERE)

Hola chicas og rigtig glædelig onsdag. Sikke en herlig sensommer dag at vågne op til, hva? Jeg startede med en lille løbetur rundt på Nørrebro og min fod ville (næsten) samarbejde. Den gør i hvert fald ikke mere ondt, så jeg er glad. I dag er sådan en dag, hvor jeg skal være på farten fra morgen til aften, så jeg priser mig lykkelig over, at vejret viser sig fra sin skønneste side. Faktisk starter jeg dagen hos Gardenia i Hellerup. Vi er igang med et ret spændende projekt, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Mon ikke jeg kommer til at dele lidt ud henne på snappen (Miekirstine).

Men egentlig skal indlægget her handle lidt om billederne, som er fra min produktive søndag. Jeg er var hoppet i endnu en sag fra Enviis nye kollektion og den opmærksomme læser husker måske, at jeg også har den samme style i flere farver fra sommerens kollektion. Det må næsten være min yndlings Envii-style. Mine jeans er faktisk også nye (ja, jeg har fået shoppet lidt) og har den der helt perfekte jeansfarve. I det hele taget, er jeg ret glad for Monkis jeans og min samling tæller efterhånden et par stykker eller 5 🙂 Til sidst kan jeg lige nå at tippe om, at min halskæde fra HVISK endelig er kommet online. I er et par stykker der har spurgt til den og jeg lovede, at jeg lige ville give en melding, når det var online.

Nu må jeg hellere se at komme igang med dagens program. Kan i have en skøn en <3

IMG_5243

IMG_5289

IMG_5285

IMG_5278

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments