SØNDAG MED 100 KM I TIMEN

IMG_5285

IMG_5733

IMG_5698Sjældent har jeg nået så meget på en søndag, som jeg har i dag. Det krævede så også, at jeg stod op kl. 7 – but still 😉 Jeg har haft tre forskellige outfits på, trænet, hængt ud med mine forældre, nydt solen og ikke mindst, været på shoot med det der spændende nye projekt, som jeg bliver ved med at snakke om.

Det gik SÅ godt og billederne er blevet sindsygt gode. I kan se mange flere og meget mere af det hele henne på snappen (Miekirstine). Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at det hele bliver lanceret. Det øverste billede er mit “rigtige” outfit fra i dag, hvor jeg naturligvis hoppede i lyserød, fordi solen skinnede. Der kommer også mange flere billeder snart.

Nu vil jeg køre ud og mødes med min veninde Julie, købe noget take away og så skal vi selvfølgelig se håndbold. Skal I ikke også det?

God kamp og rigtig god aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments