Så er det blevet tid til det andet resultat, af sidste uges play date med min fellow foodie, Katharina fra Beetrootbakery. Vi kastede os ud i to forskellige opskrifter og den ene var de her lækre vegetarbøffer med linser og sweet potatos og den anden er den her top-lækre, farverige og fyldige salat.
Den smagte simpelthen SÅ godt og jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke var sidste gang, den blev lavet i køkkenet på Nørrebro. Desuden kan den jo varieres på et hav af forskellige måder. Kun fantasien sætter grænser <3
Det skal du bruge (som tilbehør til 3-4 personer)
- 2 dl. kogt hvid quinoa
- 200 g. broccoli asparges (drysset m. olivenolie, groft salt og peber). Stegt i ovenen i ca. 20 min.
- 1 pose optøede edamame bønner
- 1 pakke salatost
- 50 g. rødbedespirer
- 1 pose pinjekerner (tørristede)
- Saften fra 1 lime
- 1 bakke cherrytomater
Sådan gør du
Ja, jeg behøver næsten ikke at skrive det. Det hele skal bare blandes sammen og nydes sammen med et koldt glas hvidvin og evt. en portion vegetarbøffer med linser og sweet potatos.