ONSDAGENS OUTFIT OG TORSDAGENS GODE START

IMG_0911

Shirt: ASOS (HERE) Jeans: Monki (SIMILAR HERE) Top: Mango Shoes: Superga (HERE

Hola chicas og glædelig torsdag. Jeg har startet min dag, på den bedst tænkelige måde. For første gang i to uger, har jeg nemlig løbet en tur på 8 km fuldstændig smertefrit. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg var glad og lettet, da jeg kom i mål. Hvor åndsvagt det end måtte lyde, så har det virkelig været en stor udfordring at holde mig fra løb i SÅ mange dage. Dagen kunne ikke have startet bedre.

Om et par timer har jeg et møde inde i byen og derefter skal jeg et smut ud på modemessen og besøge min gode samarbejdspartner, Gardenia. Jeg glæder mig virkelig til at se, hvad de finder på til næste sæson. Meget mere modeuge bliver det altså ikke til for mig. Hvis I følger med på snappen (Miekirstine) så fortæller jeg lidt om det derhenne, i min seneste story.

Billederne her er fra i går, hvor det bare blæste og småregnene hele dagen. Heldigvis brugte jeg størstedelen af tiden hjemme foran computeren. Faktisk var jeg kun ude, da der skulle handles ind og da de her billeder skulle tages. I håbet om at bevare lidt sommer, var jeg hoppet i min lyserøde blazer/skjorte fra ASOS. I husker måske, at jeg også har et par matchende bukser? Det er altså et sæt, som jeg har været så glad for, her over sommeren og jeg kan se, at det faktisk lige er kommet hjem i en ny farve. Jeg kunne godt være fristet.

Til sidste vil jeg lige sige TAK fordi I igen igen har været så gode til at shoppe på min Tictail og hjælpe med at rydde ud i garderoben. Jeg sender en masse ting afsted i dag og der er altså stadig gode ting tilbage, hvis I skal have noget med.

Kan I have en skøn dag <3

IMG_0937

IMG_0952

IMG_0907

Indlægget indeholde reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments