DRESSED IN FLOWERS

IMG_4870Adlinks: Suit: ASOS (HERE & HERE) Top: Mango (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Imens jeg går rundt og nyder Paris og har det lyserødt, så vil jeg lige dele et par outfitbilleder, fra da jeg stadig var hjemme i København. Nærmere bestemt fra i Onsdags, hvor Bloggers Delight inviterede på netværksmiddag. Den fik bestemt ikke for lidt og der var både 3-retters middag og vin og drinks i lange baner. Jeg endte også med at komme en anelse senere hjem, end planlagt. Sådan kan det jo gå, når man hygger sig 🙂

Jeg var hoppet i mit fine fine blomstersæt fra ASOS, som jeg jo faktisk også viste frem her. Det har altså vist sig at være et rigtig godt køb og jeg er bestemt ikke blevet træt af det endnu. Det tror jeg heller ikke at jeg bliver lige med det samme.

Kan I have en skøn weekend ?

IMG_4874IMG_4873IMG_4875

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments