10 FACTS OM MIG

IMG_8901Dress from ASOS (adlinks)

? Jeg er venstrehåndet og har verdens grimmeste håndskrift.

? På det seneste har jeg fået en ret voldsom besættelse af peanuts og craver (og spiser) dem næsten hele tiden. Jeg tror faktisk allerede at jeg har spist 1,5 pose siden jeg kom hjem fra Kroatien i fredags.

? Jeg har det lidt på samme måde med rosiner, men sådan har jeg haft det i mange år. Faktisk er jeg så afhængig af dem, at jeg altid tager en pose med når jeg skal ud og rejse, i frygt for at jeg ikke kan få fat i dem på den nye destination.

? Min største frygt i livet er ensomhed og den bliver større og større med alderen. Selvom jeg hverken har kæreste, børn, hund eller kat, så føler jeg mig bestemt ikke ensom, men frygten for at blive det en dag eller ende helt alene, er virkelig stor. Giver det mening?

? Jeg har et kæmpe gigantisk girl crush på Selena Gomez.

? Jeg forstår ikke en klap af Tour de France. Det er r** kedeligt at kigge på at så gør de der helt stramme uniformer og hurtige cykelhjelme ikke noget som helst godt for nogen mænd.

? Jeg bryder mig virkelig ikke om at vaske tøj og trækker det altid så lang tid, som overhovedet muligt. Til gengæld har jeg ikke det fjerneste imod at tage opvasken.

? Min første CD var smølfernes smølfehits. Eller var det min Hanson eller Aaron Carter?

? Jeg har ikke det fjerneste imod mandage. Derimod kan jeg godt lide den der følelse af at starte på en frisk.

? Noget af det, som kan gøre mig aller mest rasende er vind.  Jeg vil tyve gange hellere have regn, hagl og sne. Vind er bare irriterende og ødelægger altid min cykel, løbe eller gåtur.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments