OM HJEMKOMST, NYE SKO & SPÆNDENDE TIDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShoes from ASOS

Hej venner og rigtig glædelig fredag ? Jeg er atter tilbage på dansk jord, efter en helt fantastisk ferie. Det har simpelthen været SÅ godt, at jeg næsten er helt høj og har sjældent følt mig så afslappet og ladt op. Det hele har været præcis som det skulle være og som I nok har fornemmet, så er jeg bestemt ikke blevet mindre forelsket i Kroatien. Det er på alle tænkelige måder en lille perle. Jeg har stadig en million milliard billeder jeg gerne vil dele med jer og et par stykker har også efterspurgt en guide, så sådan en tror jeg også at jeg snart disker op med.

Det har været en stille uge herinde og det har bestemt været tiltrængt. Der er forhåbentlig ingen tvivl om, hvor højt jeg elsker bloggen og det kan faktisk være svært fra mig, ikke at opdatere den dagligt og også gerne to gange. Nu er det jo heldigvis sådan, at bloggen er mit arbejde (verdens bedste arbejde, i øvrigt) og som det er med alle andre jobs, så er det sundt at tage på ferie og komme væk fra hverdagen i ny og næ. Det har været ret fantastisk for mig, med sådan en lille pause, for lysten og inspirationen har sjældent været større end den er nu. Bloggen går et par spændende måneder i møde og der kommer til at ske rigtig mange nye ting. Jeg kan slet ikke vente med at dele det med jer. Omvæltninger kræver forberedelse og dem begynder jeg allerde på i næste uge. Det bliver godt ?

Men indlægget her skulle egentlig også handle lidt om mine nye sko, som jeg netop har hentet på posthuset. Inden jeg skulle på ferie, lagde jeg en bestilling hos ASOS som også indeholdt den flotteste blomsterkjole og den perfekte gule stroptrøje. Jeg nåede selvfølgelig lige præcis IKKE at modtage den inden afrejse, selvom jeg faktisk sad hjemme og ventede på postbudet, den dag leveringen skulle komme. Pludselig fik jeg bare en SMS hvor der stod, at de havde været forbi og der var “desværre” ingen hjemme.

Jeg kan godt blive sur. Sådan rigtig sur og det blev jeg der. Jeg gik straks ned til mine venner på mit lokale posthus og de fortalte mig, at postbudene aldrig ringer på, når de de skal aflevere en pakke på 4. sal. Så forstår jeg da pokker, at jeg aldrig er hjemme når mine pakker bliver leveret 😉 Jeg overlevede uden, men kan nu godt ærgrer mig lidt over, at de sko aldrig kom med i kufferten, for de havde simpelthen været så fine dernede. Nu må jeg bare håbe på, at der snart kommer lidt sommer herhjemme, så de kan komme i brug.

Kan I have en skøn aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments