NÅR SMILET VENDER TILBAGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: Mango (ON SALE IN GREY COLOR HERE) Top: Pieces: (HERE) Trousers: Monki (IN GREEN COLOR HERE) Shoes: Gardenia (Old season) Bag: A.P.C 

Hej alle zusammen. Er der mon nogen derude, eller er I alle tager på Roskilde festival? I år er faktisk andet år i træk, hvor jeg ikke skal derned (eller ud?) en eneste gang. Tidligere fik jeg totalt FOMO af den slags, men jeg har slet ikke skyggen af det i år. I virkeligheden er jeg bare ualmindelig glad for, at jeg ikke skal bo i et lille telt, fryse, benytte festivalstoiletterne og hvad der nu ellers hører sig til. Nogen er vist ved at blive lidt gammel. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg skifter scenen ud med et lækkert hotel og 30 grader i Kroatien på fredag.

Som billederne også afslører, så har jeg fået smilet tilbage i dag. Jeg skal ikke være bleg for at smide den fine facade og indrømme, at de sidste par dage, sgu ikke har været de bedste. Jeg nævnte det kort HER og jeg har stadig ikke en forklaring på hvad det præcis skyldes. Jeg er bare vågnet lidt med nej-hatten på hver morgen og har slet ikke haft det overskud jeg plejer. Kender I det?

Normalt er jeg i højt humør 9,5 ud af 10 dage og generelt bare glad. Når det så pludselig ændrer sig, så er det sgu ikke sjovt. Jeg har har bøvlet lidt med noget eksem i ansigtet, som nok har været en bivirkning af noget antibiotika jeg har taget. Det er altså ikke sjovt at rende rundt med sådan noget, så jeg tror måske, at det har sat standarden for humøret. I går var den værste dag og følelserne sad helt ude på tøjet. Da jeg skulle fortælle mine veninder om det, endte jeg endda med at fælde et par tårer og det samme skete hjemme hos min søster senere på dagen. Men så igen – mean while in Gaza. Jeg har det vist meget godt.

I dag har det hele været meget bedre. Jeg startede med at løbe en lang tur og det fungerer altid for mig. Derudover har jeg også besøgt min hud-guru, Anne-Mette, som selvfølgelig gjorde mirakler for min hud og i det hele taget fik mig i meget bedre humør. Jeg er i fuld gang i et forløb med hende og jeg skal selvfølgelig nok fortælle jer meget mere snart.

Hun fortalte i øvrigt, at min hud afslører, at jeg måske er en smule stresset. Selvom jeg på ingen måde føler mig sådan, så kan jeg måske godt se det lidt udefra og de sidste par måneder har virkelig været hektiske. Et hav af rejser, en blog i fuld udvikling og en hård omgang marathontræning med store forventninger, har sat sine spor. Præcis derfor overvejer jeg også, om jeg måske skal benytte næste uges ferie til at trække stikket helt ud og kun tjekke ind her på bloggen et minimalt antal gange. Så snart jeg kommer hjem, skal jeg nemlig i gang med at arbejde på alt det spændende der snart kommer til at ske herinde.

Det blev lige til en masse onsdagstanker fra mig. Kan I have en skøn aften ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments