OM SMUK NATUR OG KEDELIGT HUMØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKimono: Heartmade (ON SALE HERETop: Mango (HEREJeans: WELOVE (HEREShoes: Gardenia FW16

Jeg er tilbage i København, efter et par rolige og selvfølgelig vildt dejlige dage på Fyn. Der er simpelthen så idylisk på denne tid af året og jeg kan aldrig få nok af alle de grønne farver og smukke blomster. Søndag kørte mine forældre og jeg en tur ud til den fineste lille havneby, for at drikke en kop kaffe og nyde naturen. Det plejer vi faktisk at gøre hver sommer. Bliver vejret godt i Juli, så satser jeg klart på at tage tilbage og tilbringe nogle flere dage.

Men selvom Fyn var fin og mine forældre var søde, som altid, så har det alligevel været en af de weekender, hvor jeg har været plaget af lidt dårligt humør. Jeg har ikke rigtigt kunne sætte en finger på hvad det var og mest af alt tror jeg bare at det handler om, at jeg har været enormt træt og udkørt, efter en uge med alt for lidt søvn. Det er virkelig træls at have det sådan og det ligner mig slet ikke. 9 ud af 10 dage vågner jeg og er i strålende humør og spræng fyldt af energi. Sådan har de sidste par dage bare ikke helt været. Jeg har været tung i kroppen, lidt ugidelig og bare sådan lidt grå. Kender I det? Samtidig får jeg altid lidt dårlig samvittighed, når jeg får det sådan, for jeg har jo slet ikke noget at brokke mig over. Jeg satser på at mit gode humør kommer tilbage i dag ♥

En dag som i øvrigt bliver fyldt med den ene gode ting efter den anden. Først fødselsdags-overraskelse for min veninde, Line. Derefter besøg hos Broste Copenhagen og til sidst hygge og middag hos min lille familie i Vanløse. Husk at I selvfølgelig altid kan følge med henne på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments