OM PINK, BOGLANCERING, UDSALGSFUND & NY CYKEL

IMG_2813Adlinks: Shirt: Custommade (ON SALE HERE) Trousers: Pieces Sandals: & Other Stories (HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE

Jeg ved sørme ikke lige hvad der sker, men af en eller anden mærkelig grund, er jeg blevet ramt af en pink og lyserød besættelse. På langt størstedelen af mine seneste outfitbilleder er jeg iført en eller anden form for lyserød og selvom jeg ikke har shoppet specielt meget, den seneste tid, så er de få ting jeg har køb, naturligvis lyserøde. Så sent som i går tog jeg en hurtig udsalgsrunde i Magasin og da jeg opdagede min absolutte yndlings-top i lyserød til halv pris, så havde jeg nærmest ikke noget valg 😉

Billederne her skudt lige efter den omtalte shoppetur og jeg er selvfølgelig helt happy, oven på mit udsalgskøb 🙂 Måske også fordi jeg var på vej til boglancering af Michelle Kristensens helt nye løbebog, inde hos Gyldendahl. Som den habile Go’morgen Danmark-seer jeg er, er det næsten umuligt ikke at være fan. Naturligvis også fordi bogen handler om løb, har et hav af lækre opskrifter og fordi Michelle Kristensen taler jysk på den der måde, jeg aldrig bliver træt af at lytte på.

Resten af dagen var sådan en frem-og-tilbage-dag, hvor der virkelig var mange løse ender, der skulle fixes og det blev de heldigvis. I dag blive lidt i samme dur og hvis jeg får tid, skal jeg også have kigget lidt på en ny cykel. Sådan en bliver jeg jo nødt til at købe, efter min uheldige dag i sidste uge. Hvis I kender til en god cykelhandler i København, må I endelig sige til? Det samme gælder, hvis der endda er en bestemt model eller mærke I kan anbefale ♥

IMG_2853

IMG_2809

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments