BLOMSTERSÆT & FLOTTE DRINKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Suit from ASOS: HERE & HERE Top: Mango (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Modsat min ualmindelig dårlige dag i onsdags, var dagen i går fuld af gode ting og endda en lille smule solskin i slutningen. Om dagen var jeg til et lille event, efterfulgt af frokost med Michelle, som var i byen. Om aftenen stod den på Drink Lab 2016 med Schweppes og til sidst middag med Pieces. Der var gang i den og jeg var nærmest helt rundtosset da jeg kom hjem ved midnatstid. Det kan selvfølgelig også være, at det skyldes de mange drinks jeg skulle smage til Drink lab 😉 Følger I med henne på snappen (Miekirstine) så har I set dem alle. Aldrig har jeg drukket så mange flotte drinks.

Et af dagens højdepunkter var afgjort også, da posten kom forbi med mine nye bukser, så jeg nu har det flotteste blomstrede sæt. Jeg bliver nærmest helt glad bare ved synet af det smukke print. Den hvide top, som jeg har har på inden under, har jeg erklæret min kærlighed til, tidligere. Det ER den perfekte hvide top og jeg opdagede lige, at boozt netop har sat den ned med 50%. Så er det tip givet videre.

Kan I have en skøn dag og rigtig glædelig fredag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments