FORANDRING & NYE TIDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej alle zusammen  Så blev det mandag. Men et lidt atypisk mandag – i hvert fald for mit og bloggens vedkommende. Man kan vel sige, at jeg holder en slags weekend herinde, for de næste par dage, vil der blive helt bomstille. I er efterhånden mange, som har skrevet, at bloggen ser mærkelig ud på jeres mobiler og tablets og endnu værre, så er I også flere, som slet ikke kan åbne den. Det kan vi selvfølgelig ikke have, så det skal der selvfølgelig gøres noget ved.

Som man siger, så fryder forandring jo også og derfor har jeg tænkt mig at slå to fluer med et smæk og lade hele universet gennemgå en stor forandring. De små fejl og mangler, har efterhånden hobet sig sådan op, at det virkelig er begyndt at irritere mig. F. eks vil jeg gerne have et meget mere lækkert, indbydende og overskueligt opskriftindex og det samme gælder hele min rejsesektion. Jeg bruger mange timer herinde hver eneste dag og det er jo ret vigtigt for livskvaliteten, at man har det godt i sit hjem og vante omgivelser 😉

Så mange forandringer kan selvfølgelig ikke klares på en dag, så mens nogle dygtige mennesker tager sig af det hele, har jeg fået besked på ikke at pille ved noget. Det bliver lidt af en udfordring for mig, for jeg elsker jo min daglige dialog med jer læsere.

Men husk at I både kan følge med på snappen (Miekirstine) og Insta. Hvis jeg opdager noget pænt, eller bare MÅ fortælle jer noget. Så er det henne på Facebook at det sker.

Kan I have det godt så længe 

P.s Jeg glæder mig selvfølgelig til at vise jer mit nye hjem.

P.p.s: Billederne er faktisk et par uger gamle og stammer fra et blogindlæg, jeg lavede henne hos Bahne. Der kan I læse meget mere om min kærlighed til blå og se hvor det hele er fra.

P.p.p.s: Stort tillykke til verdens bedste Leo. Han er jo stadig pæn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments