NÅR DYRE TING BLIVER BILLIGE(RE)

nap

Sort taske fra Proenza Schouler //Halskæde fra Maria Black // Blå skjorte fra A.P.C // Nederdel fra Alexa Chung x AG Jeans // Grøn taske fra 3.1 Phillip Lim // Øreringe fra Kenneth Jay Lane // Rød skjorte fra A.P.C // Slangeskindstaske fra Elizabeth & James

Er det bare mig, eller er ikke som om, at udsalget rykker en uge tidligere frem, hvert eneste år? Jeg var i hvert fald ved at få morgenkaffen galt i halsen i går, da jeg modtog en mail fra Net-a-porter om, at udsalget var skudt i gang.

Normalt er det ikke en af de webshops, som jeg besøger oftest. Priserne er lidt uden for min liga 😉 Men når det hele pludselig koster det halve, så har vi jo en lidt anden situation. Som det første skyndte jeg mig selvfølgelig at kigge på udvalget af A.P.C og ja, jeg blev naturligvis enormt fristet. Det kunne godt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke holder tungen lige i munden.

Kan I have en skøn fredag ?

P.s Jeg har fundet en vinder af rejsen til Island. det blev Ulrika Landstøm og hun har modtaget en mail. Husk at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen om et gavekort på 100 kr. til Sarenza ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments