9 SKØRE FACTS

 photo PB290004_zpsymueboit.jpg
? Jeg går virkelig sjældent i byen og hvis jeg skal være helt ærlig, så vil jeg også meget hellere sidde til en hyggelig middag med gode venner.

? Jeg ELSKER Justin Bieber og har det lidt sådan, at jeg ku godt. There I said it.

? Jeg er yders kræsen når det kommer til mænd, og har lidt på fornemmelsen, at jeg aldrig finder en hvor jeg er 100% tilfreds.

? Jeg har det virkelig stramt med koder – altså adgangskoder. Jeg kan simpelthen ikke holde styr på dem og jeg har nok 20 forskellige. Ofte skal de indeholde små bogstaver, et tal, to tal, et tal som går op med phi eller have tre røde bogstaver. I forstår hvad jeg mener 😉 Jeg kæmper dagligt kampe for at logge ind på diverse ting og tjenester og GLÆDER mig til den dag, hvor nogen kommer op med en ny genial kodehusker-idè.

? Taler ofte før jeg tænker og det er virkelig noget jeg arbejder på at blive bedre til. I det hele taget er jeg meget ligefrem når jeg skal udtrykke mig. Det kan kun føre gode og dårlige ting med sig, skulle jeg hilse og sige.

? Har det virkelig VIREKLIG stramt med TopGunn’s musik.

? Jeg kan faktisk ret godt lide at vaske op. Der har lidt en terapeutisk effekt på mig og det er altid der, jeg finder på nye idèer og tænker skøre tanker.

? Til gengæld tøjvask noget af det værste jeg ved. Men det skyldes nok, at jeg jeg bor på 4. sal og vaskemaskinerne står i kælderen.

? I flere år har jeg kæmpet en hård kamp for at få mine forældre til at flytte til København. Jeg elsker virkelig mine ture til Fyn, men jeg vil elske det endnu mere, hvis jeg kunne besøge dem lige så ofte jeg vil. Heldigvis er det gode til at komme til København og kommer rendende flere gange om måneden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments