NYHEDER FRA H&M HOME

hogm

I går droppede der en lækker mail ind i min indbakke, proppet med billeder af H&M’s kommende Home kollektion. Jeg vil gerne indrømme, at det bestemt ikke er alt hvad de laver, som falder i min smag, men i den her omgang, er det som om at de har ramt plet med rigtig mange ting.

Som I kan se, har jeg strikket en lille collage sammen, med nogle af mine favoritter og da den blev færdig gik det op for mig, at det især er den fine farveskala, som fanger mine øjne. Der er bare noget ualmindeligt lækkert over kombinationen af guld, grøn og rosa. Det hele skulle gerne lande i butikkerne i løbet af de kommende måneder. Så nu er det bare at læne sig tilbage og vente på foråret ?

 photo 6AZ_0034_210R_zpsqqivu0es.jpg

 photo 6AZ_0053_174R_zps7csa343o.jpg

 photo 6AZ_0038_286R 2_zpse0ppoifv.jpg

 photo 6AZ_0052_166R_zpsj81eptfj.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments