OM MIN SMYKKESAMLING OG ET GODT TIP

OM MIN SMYKKESAMLING OG ET GODT TIP 1

Jeg er en smykkepige med stort S og der går aldrig en dag, hvor jeg ikke har en eller anden form for bling bling på mig. Nogle dage har jeg alle mine 6 huller i ørerne fyldt ud, ringe på flere fingre, to kæder om halsen og håndleddene dækket af armbånd. Andre dage, har jeg bare et per simple øreringe i og ikke noget som helst andet.

OM MIN SMYKKESAMLING OG ET GODT TIP 2

Jeg er godt tilfreds med min smykkesamling, som efterhånden indeholder en pæn håndfuld små mesterværker. Men den har taget mange år at bygge op, for jeg har virkelig lært, at lige når det kommer til smykker, så kan det godt betale sig, at kaste lidt penge efter godt materialer og ordentligt design. Jeg er i hvert fald aldrig blevet sådan rigtig glad, for et smykke, som jeg har købt i en highstreetbutik

Billederne her viser nogle af mine favoritter og styles, som jeg vender tilbage til igen og igen. Min seneste tilføjelse er de blå øreringe, som jeg købte i en virkelig fin butik i Singapore. Normalt holder jeg mig til det simple design og kaster mig næsten aldrig ud i farver, men der var bare noget ved dem her, som jeg ikke kunne stå for.

OM MIN SMYKKESAMLING OG ET GODT TIP 3

Grunden til at vi skal snakke lidt om smykker i dag, er at jeg har fået fornøjelsen af at dele et tip om en ret overdådig konkurrence med jer. Sagen er nemlig den, at der er kommet en helt ny smykke-spiller ind på det Danske marked med navnet Jeweltime. Faktisk har de allerede 30 butikker i hele landet, så hvis man f. eks er sådan en, som ikke aner hvad man skal give sin mor, søster, kusine, veninde eller mormor i julegave, så kan man jo smutte forbi en af dem. Jeg har hørt at der skulle være god chance for at finde noget pænt. Og er det ikke noget med, at man aldrig går helt galt i byen, når man giver kvinder smykker? #diamondsareagirlsbestfriend

Og nu til konkurrencen:

Jeweltime kører nemlig en ret vild konkurrence her op til Jul, hvor hovedpræmien er et diamantsmykke, til en værdi af 100.000 kr. og vinderen får selvfølgelig direkte besked. Men der er mere, for hver dag frem til d. 17 December, trækker de også lod om et charm til en værdi af 3995 kr.

Man deltager i konkurrencen ved at se nedenstående video og udfylde den formular den viser. Når det er gjort, så modtager man en SMS med en kode, som man skal bruge til at tjekke om man er blandt de heldige venner. Det kan man gøre i en af deres 30 butikker, frem til d. 17 December.

Udgivet i samarbejde med Jeweltime

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments