EN SNAK OM TV-VANER

tv

Som I nok har bemærket, så har jeg kørt et samarbejde med Telia, i løbet af de seneste par måneder. De har løbende givet mig udfordringer, i forbindelse med nogle af de services, der følger med i deres abonnementer. Vi har jeg har bl.a fortalt om mine musik, læse og serievaner. Nu er vi kommet til rosinen i pølseenden og her har jeg fået fornøjelsen af at fortælle lidt om mine Tv-vaner og hvordan jeg bruger Tv i min hverdag.

Lad mig starte med at fortælle, at jeg faktisk ikke har et TV. Det er som sådan ikke et bevidst valg, men efter jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed, har jeg bare aldrig fået anskaffet mig et og sat det gamle jeg havde op. Derimod har jeg både Ipad, computer og Iphone, så det er intet problem at holde mig opdateret 😉

På trods af mit manglende Tv-så har jeg skam rigeligt med Tv-vaner. Jeg bruger min Ipad som Tv og med min Telia-tv app, kan jeg snildt skifte fra den ene kanal til den anden. Hver evig eneste morgen, starter jeg med at lave en kop kaffe og lidt morgenmad. Imens kaffen brygger, tænder jeg for Go’morgen Danmark. Det har jeg gjort så længe jeg kan huske. Her snakker vi altså helt tilbage til dengang hvor det var Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær som var værter. Det var tider. Men Morten Resen gør det nu altså også meget godt, synes jeg 😉

Go’morgen Danmark er nok det eneste program, som jeg ser live. Jeg er ret stor fan af on demand-tv og kunne ikke forestille mig en hverdag, hvor jeg skulle sidde foran skærmen sharp kl. 21 for ikke at gå glip af et af mine yndlingsprogrammer. Okay, vent. DR’s dramaserier ser jeg også altid i deres sendetid. Men det skyldes nok, at de ofte er så spændende, at jeg er villig til at gøre ALT for at se dem hurtigst muligt og så nok også, at jeg ofte er hjemme eller sammen med min familie, søndag aften kl. 20.

Jeg har et hav af programmer jeg følger troligt med i. Deadline, Aftenshowet og diverse dokumentar-serier, for blot at nævne nogle stykker. Dog er det sjældent, at jeg sidder mig foran Ipad’en og “kun” ser dem. Normalt har jeg dem kørende når jeg arbejder med redigering af billeder, skriver tekster der ikke kræver stor koncentration eller når jeg laver mad. Faktisk er det kun når jeg ser serier, at jeg er 100% koncentreret om skærmen. Men så glemmer jeg næsten også alt om verden udenfor. Især hvis det er Homeland eller The Affair vi snakker om.

Hvordan ser jeres Tv-vaner ud? Er der mon flere derude, som også har droppet Tv-møblet?

Udgivet i samarbejde med Telia

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments