FRAKLIP

 photo PA140240_zps2h46l37v.jpgBladene er flotte far, men behøver du at stille skarpt på dem?

 photo PA300262_zpsdr1jjsdq.jpgHar jeg nok småpenge??

 photo PA170043_zps7jtivjz5.jpg

 photo PA300253_zpscudfraim.jpgNå hej hej, bor du her?

 photo PA210034_zpsrqaplslf.jpgSkæve ben?

 photo PA200178_zpssim5p9eq.jpgL’OréalBecause I’m worth it

 photo PA210053_zpsc42djask.jpgMaybe she’s born with it

Åh man… tiden løb totalt fra i mig i går og jeg havde i det hele taget ret dårlig blog-karma. Jeg havde taget pænt tøj på og var klar til at få taget nogle fine outfitbilleder, men på cykelturen ind mod byen, åbnede himlen sig og jeg blev fuldstændig gennemblødt. Outfitbillederne blev droppet og jeg skyndte mig hjem i varmen, så hurtigt som muligt og tilbragte resten af dagen og aftenen herhjemme hvor vi min veninde kom over til suppe og Gift ved første blik. November kan også være ret så hyggelig.

Men nu hvor jeg ikke kan vise jer det pæne tøj, jeg havde på i går, så får i da lige en omgang fraklip fra den seneste tids fotosessions. Som I kan se var der ret mange at vælge mellem og I har heller ikke set det værste. Dem holder jeg stadig for mig selv 😉

Nu vil jeg drikke min sidste kaffe og sætte kursen ind mod byen hvor jeg har en morgenmadsaftale hos Bestseller i deres smukke slot i Bredgade.

Kan I have en skøn dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments