SPØRGEHJØRNET & EN VIDEOBLOG

 photo Selfie_zps3islyf9b.jpg

Hej venner og velkommen hjem i min stue. Her har I efterhånden været en del gange, den seneste tid. I mangel på bedre, så får I også lige et godt gammeldags photobooth-billede. Mere live bliver det næste ikke. Eller jo, det gør det måske, for jeg har en lille ting i ærmet.

Sagen er nemlig den, at jeg længe har gået og leget med tanken om at lave noget mere video herinde. Jeg har hørt at det skulle være yderst populært og at det er det som de unge vil have 😉

Dog har jeg haft to udfordringer:

1. Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal snakke om.

2. Selvom jeg snart har udstillet mig selv herinde i 6 år, så er det sindssygt grænseoverskridende for mig, at skulle til at tale til jer på video. Lang de fleste af jer, har jo aldrig hørt min stemme.

Jeg har besluttet at løse det på følgende to måder: 1. Jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal tale om, så jeg har besluttet at starte med en spørgerunde. Så kan jeg passende bruge min taletid på at besvare de spørgsmål der måtte komme (hvis der kommer nogen). Det er alligevel også flere år siden, at der sidst har været sådan en. 2. Løsningen på mit sidste problem er, at jeg bare bider der i mig og tager mig sammen 🙂

So let’s do it. Spørg mig om alt mellem himmel og jord, jeg svarer (næsten) på alt  ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments