MUS-SAMTALEN

YouTube video

Som den opmærksomme læser nok ved, så arbejder jeg en del hjemmefra og det sker aldrig i stilhed. Jeg kan simpelthen bedst koncentrere mig, hvis der er lidt lyd i baggrunden. Det skaber sådan en lidt mere hyggelig stemning og holder mig kørende i et behageligt tempo.

Ofte hører jeg musik og det sker også, at jeg hører radio eller podcasts. Derfor blev jeg også ret glad, da jeg blev introduceret til Radi24syv’s program, Elektronista, Hvor Chistiane Vejlø er vært. I ved, hende som også står bag bloggen af samme navn.

Kort fortalt, så handler programmet om tekniske ting, app’s, sociale medier og hvad der nu ellers sker online. Skide smart, for det er jo et område, som er i sådan en rivende udvikling, at det kan være svært at følge med. Personligt elsker jeg f. eks at blive introduceret til nye app’s som gør hverdagen nemmere (og sjovere). Det er et uhøjtideligt snakkeprogram og under hvert program er der også gæster, som gæster studiet.

Elektronista bliver sendt hver søndag kl. 16.05. Et ganske rart tidspunkt til den salgs. Så findes det selvfølgelig også som podcast, hvis man nu skulle have travlt med alle mulige andre ting om søndagen 😉

I forbindelse med programmet, findes der også en lille Youtube video, som er den I kan se herover. Den er virkelig sjov og jeg kan på det varmeste anbefale at bruges det halvandet minut det tager at se den. Nu vil jeg selvfølgelig ikke røbe alt for meget, men alt i alt, så handler den om Christianes Mus-samtale, som tager et lille twist, da Mads Brügger beder hende om hjælp til at komme på Tinder, uden at hans kone kan se det. Så kan I selv se hvordan det ender..

Sponsoreret af Radio24syv

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments