PÅ BESØG HOS DESIGNERS REMIX

 photo PA200259 kopi_zpshbsshaum.jpgI har nok fornemmet, at der er godt gang i pressedagene i denne uge? I hvert fald hvis I også læser andre blogs 😉 Jeg er som sagt også med på vognen og farer rundt fra det ene showroom til det andet. Det er hektisk, men super hyggeligt og noget, som jeg holder meget mere af, end de overfladiske modeuger. Til pressedage handler det mere om hygge, lækkert mad, pleje relationer og så selvfølgelig alle de nye ting, som kommer hjem i de forskellige showrooms. Det er jo lidt skørt, for selvom det ikke engang er blevet vinter endnu, så er det næste sommers kollektioner vi kigger på. Det er ret uaktuelt for jer, så jeg skal nok lade være med at spamme jer med 10.000 indlæg med ting og sager, som først kan købes om laaaaaang tid. Men I slipper altså ikke helt. For I går var jeg forbi Designers Remix, som absolut er et af mine danske favorit brands og det er især inden for de sidste par sæsoner, at det er begyndt at stikke helt af for dem ;-)Alle de styles, som er I de røde nuancer, er faktisk fra deres pre-spring kollektion, hvilket betyder, at allerede det lander i butikkerne til November (tænk engang at November kan betragtes som pre-spring #skørt) Resten er fra sommer kollektionen og det lander til Februar.

 photo PA200255 kopi_zps9rksuxta.jpg

 photo PA200250 kopi_zps3fppxpne.jpg

 photo PA200260 kopi_zpsdrjx20jd.jpg

 photo PA200251 kopi_zpsit35qwuo.jpgDen smukkeste stribede sommerkjole, som er min absolutte favorit. Jeg skal jo ned til varmen i Singapore om en månedstid og jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvis FIN den ville være at have med. Drømme drømme..

 photo PA200261 kopi_zpsyxf0odt7.jpg

 photo PA200256 kopi_zps7modevn7.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments