PÅ BESØG HOS GANNI

 photo PA090144_zpsc8nglcwa.jpgI går startede jeg dagen på noget nær den bedst tænkelige måde. Ganni havde nemlig inviteret på besøg i deres smukke smukke showroom, hvor de viste den kommende kollektion.

Amen altså, den var bare så pæn som dagen er lang. Fyldt med smukke smukke print, farver og snit. Det er især de fine farveskalaer, som jeg er ret så vild med. Det er mig simpelthen en gåde, hvordan de kan blive ved og ved med at spytte den ene fantastiske kollektion ud efter den anden.

Jeg vil egentlig bare lade billederne tale for sig selv ?

 photo PA090131_zpsvmhylzqf.jpgOkay, morgenmaden fortjener også lige sit eget billede. Den blev nemlig serveret af ingen ringere end GRØD. De havde simpelthen opstillet en lille stand derinde, hvor man kunne mixe sine egne toppings. Jeg holdte mig ikke tilbage, kan I se og bliver i det hele taget mere og mere vild med grød. Især nu hvor det er blevet så koldt udenfor.

 photo PA090139_zpsumepcr7a.jpg

 photo PA090135_zpsvkhomr9x.jpg

 photo PA090140_zps1u5p7pbv.jpgMin personlige favorit fra kollektionen, var helt klart de her sko. Vilde, ja. Men sørme også pæne.

 photo PA090134_zpsxdj8nktt.jpg

 photo PA090146_zpsrvkdamzb.jpgFarveskalaen ?

 photo PA090142_zpsviicvf3a.jpg

 photo PA090147_zps5yd9qc2v.jpg

 photo PA090141_zpsewded0jp.jpg

 photo PA090150_zpsjceowtnh.jpgHvad siger I så? Pænt, ik? Det hele lander I butikkerne til Februar, så der er endda god tid til at spare op 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments