PÆN, PÆNERE, TOPSHOP

topshop

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Engang var Topshop min ultimative yndlings-webshop. Jeg tror faktisk at det var dengang, jeg startede bloggen. Pludselig åbnede alle andre brands også en webshop og så gik der længere og længere mellem mine besøg. Desuden er jeg heller ikke fan af at betale for fragt og den er altså ikke gratis på deres egen shop.

Som I måske har bemærket, så er Zalando begyndt at føre Topshop og de har jo været så fornuftige at have gratis fragt. Pludselig var det også som om, at min kærlighed er vendte tilbage. Jeg kan også mindes, at jeg jeg syntes at deres design var blevet meget “ungt”. Sådan har jeg det egentlig ikke længere og slet ikke efter at have set deres nye efterårskollektion. Av hvor er den pæn.

P.s: Nu hvor vi snakker om shopping, så har jeg lige fyldt min Tictail til randen. Smut lige forbi og se om der er noget I kan bruge <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments