EN GOD TING TIL EN DÅRLIG HUD

 photo P8200079_zpssrmvefss.jpgLige for tiden kører det bare slet ikke for min hud. Som i SLET, slet ikke. Jeg har længe haft problemer med uren hud og det har vi også snakket lidt om herinde tidligere. Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg simpelthen ikke forstår det, for jeg spiser sundt, renser, plejer, bruger gode produkter og alt det der man skal.

Når jeg rejser bliver den altid lidt grimmere. Det er nærmest lige før jeg kan mærke det, når jeg sætter mig ind i flyveren, men så plejer det hurtigt at gå i sig selv, når jeg kommer tilbage i de vante omgivelser. Det samme skete naturligvis, da jeg var i Californien tidligere på sommeren. Jeg havde ikke været der i mange dage, før jeg godt kunne fornemme, at den ikke var helt god.

Den forblev grim hele turen, men jeg tog det forholdsvis roligt og tænkte, at det jo nok gav fin nok mening. Jeg boede på mange hostels, spiste knapt så sundt og havde slet ikke samme mulighed for at pleje den, som jeg plejer. Jeg valgte dog at acceptere det og se hvad der skete, når jeg kom hjem.

Her opstår problemet, for der skete sådan ca. ingenting. Faktisk blev det hele bare en smule værre og sådan har det egentlig været lige siden. Jeg har endda været ved lægen og han gav mig noget creme, der hed Skinoren. Det hjalp altså heller ikke. I kan ikke rigtig fornemme det, på de billeder jeg poster herinde, for det er ikke sådan store urenheder. Det sådan nogle små nogen, der bare får huden til at se enormt usund og uplejet ud.

I sidste uge var jeg virkelig villig til at gøre ALT for at få det til at blive bedre. Tilfældigvis fortalte jeg Karina, som står bag Mildh press’s beautyafdeling om mit problem. Hun anbefalede mig at få lavet en ansigtsbehandling der hedder Exfoliating clear skin fra IS Clinical. Det er en helt ny behandling, som man kan få på forskellige klinikker fra d. 1 September.

Den er beregnet til uren hud og behandler og polerer nænsomt huden. Den fjerner hudorme og har poremindskende effekt og huden beroliges og får tilført fugt. Den fik jeg så lavet i i slutningen af sidste uge og det er virkelig noget af det bedste jeg længe har gjort for min hud. Nu kunne det næsten også kun gå en vej, men jeg har virkelig tydelig kunne se en forskel. Selv folk omkring mig har kunne se det.

Behandlingen var super behagelig og især fordi jeg tydelig kunne mærke, hvordan huden tog imod. I ved på den der måde, hvor man nærmest kan mærke, hvordan det hele heler. Efter behandlingen fik jeg et lille rejsesæt med hjem, som består af de produkter I ser på billeder. Det var virkelig rart, for så føler jeg også, at jeg kunne føre behandlingen helt til døren.

De består af en rense-gel, en serum til aften og en til morgen og en creme med høj solfaktor. Min hud er tydeligvis i bedring, selv det stadig kan blive meget bedre.

I kan læse meget mere om behandlingen HER og HER kan I se hvilke klinikker der kommer til at lave behandlingen fra d. 1 September.

Min hud er allerede i bedring, men det kan blive endnu bedre. Det indrømmer jeg gerne. Heldigvis har jeg indgået et stort samarbejde med en hudpleje-mærke, som skal hjælpe mig på rette vej. Det indebærer også en lille rejse til Frankrig om et par uger, så I kommer selvfølgelig til at høre meget mere hud-snak 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments