BOLIG PÅ BUDGET

 photo bolig_zpsoq5orpwl.jpg

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

AV hvor er det længe siden, at der sidst har været et boligindlæg her på bloggen. Det plejer jeg ellers ikke at holde mig tilbage med. Men nu er det jo sådan, at temaet for mine indlæg, ofte følger temaet i mit liv, hvis I forstår? Og den faste læser har nok bemærket, at jeg ikke har været meget hjemme på det sidste.

Det skulle gerne ændre sig lidt nu, og med mindre der igen kommer noget uventet ind fra siden, så har jeg ingen rejser før September. Det betyder også, at mit hjem skal have noget kærlighed og måske et lille løft – for det trænger det efterhånden til.

Siger man ikke også, at denne tid på året er højsæson for flytninger? Der er sikkert også flere af jer derude, som er kommet ind på studier og skal flytte til nye byer i nye lejligheder. Jeg husker selv hvordan det var og det er sådan en spændende tid. Jeg får næsten lyst til at det var mig selv, der skulle indrette på ny 🙂

Nu har jeg naturligvis heller ikke studeret interiørmarkedet i lang tid og der er altså dukket et hav af pæne sager op derude, skulle jeg hilse og sige. Jeg kunne især købe mig fattig i gulvtæpper. Jeg vil sådan ønske, at jeg havde mere gulvplads i min lejlighed. Så havde jeg helt sikkert investeret i DET HER eller DET HER. Desuden er jeg helt vild med DENNE nye serie fra Just Spottet. Jeg sidder bare og venter på at der kommer en med Mick Jagger eller Keith Richard.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments