IKEA’S NYE SÆRKOLLEKTION

 photo ikea5_zpspp7pbe7x.jpg

IKEA’s nye særkollektion, HEMSAK, kommer i butikkerne i starten af August. Normalt er jeg ret stor fan af deres særkollektioner, da de ofte rammer tidens boligtendenser.

HEMSAK består primært af glas, flasker, sylteglas og andre ting til køkkenet. Personligt har jeg ikke plads til at klemme mere ind på mine køkkenhylder, men jeg tænkte at jeg ville dele billederne alligevel. De er simpelthen så fine og stemningsfyldte og giver mig en kæmpe lyst til at sylte og bage og holde en kæmpe havefest, i det sommerhus, som jeg ikke har.

Rigtig god søndag <3

 photo ikea4_zpsbhfwjk5l.jpg

 photo ikea1_zpszufopyae.jpg

 photo ikea2_zpsfenqzk1g.jpg

 photo ikea3_zpsydkbfhyn.jpg

 photo Ikea6_zpsve8squom.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments