Okay, skal vi ikke bare sige, at de her indlæg bliver en fast tradition her på bloggis? I plejer at tage godt imod dem og der er jo rigeligt materiale at tage af 🙂 Som I nok ved, så er jeg vældig glad for at lave mad. Faktisk er det noget af det bedste jeg ved. Inden jeg rejste til USA vidste jeg, at det kunne blive lidt af en udfordring, at jeg skulle undvære mit køkken. Heldigvis har jeg allerede nu haft mulighed for at lave min egen mad, fordi jeg har boet i et hus med et køkken de sidste par dage. Og de amerikanske supermarkeder!! No words needed.
Pga. hotel-priserne herovre, er jeg nok nødsaget til at køre Hostel-stilen resten af min tur. Hvis jeg skal se det fra den positive side, så giver det mig i det mindste mulighed for at lave min egen mad og handle endnu mere i deres fantastiske supermarkeder 🙂
Nok om det. Herunder har jeg, traditionen tro, fundet fem fantastiske opskrifter fra forskellige madblogs. Håber I kan bruge det til lidt inspiration.
Søde Kartofler med Parmesan fra Gimme some oven: Min kærlighed til søde kartofler vil ingen ende tage og kombinationen med parmesan, får mine tænder til at løbe i vand.
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime dressing fra Loui & Bearinaisen: Jeg har det præcis på samme måde med kikærter og deres utallige muligheder. Jeg støder konstant på nye opskrifter hvor de indgår og den her er min seneste opdagelse.
Grove Hvidløgsflutes fra Ravfood: Bare fordi man aldrig skal gå ned på hvidløgsflutes 😉
Vegetarisk Pad Thai fra Pinch of Yum: Min yndlings-madblog har kastet sig ud i min yndlings thai-ret.
Salat med quinoa og soltørrede tomater fra House Tweaking: Sund lækker og virkelig pæn.