FINE FESTIVALSMINDER

 photo Billede5-1_zpsamoxyw4s.jpg

I skrivende stund sidder jeg i bussen på vej mod Århus, hvor jeg skal på Northside, for første gang i mit liv. Det bliver verdens længste dag, for jeg skal med toget tilbage til København igen i aften. Eller nat bliver det vel.

Men jeg glæder mig. Rigtig meget, faktisk. Ikke nok med, at vi virkelig har vejret med os, så glæder jeg mig også bare til at opleve Northside, som jeg har hørt så mange gode ting om. Især maden 😉 Og så musikken selvfølgelig.

De af jer som har læst med længe, ved nok, at jeg har været at finde på Roskilde festival, de sidste mange år. I år bliver det af gode grunde en smule anderledes. Jeg overlever nok og slukker da bare for Instagram, de dage det står på. Dog skal det lige siges, at jeg selvfølgelig er rigtig glad for, at jeg lige når at opleve den gode festivalstemning. Det er bare som om, at det ikke er en rigtig sommer uden. I hvert fald ikke en danske sommer.

Hvis nogen af jer også skal afsted, kan det jo være at vi ses. I så fald må I endelig komme og sige hej. Jeg er jo ret pjattet med folk fra Århus og alt den venlighed de rummer.

Husk at I selvfølgelig kan følge med på Insta @Miekirstinequist. Men det ved I nok allerede ?

P.S. Alle billederne er fra nogle af mine tidligere Roskilde-festivaller. Nogle ældre (og bedre) end andre.

 photo ros2_zpsgfh9xzct.jpg

 photo Billede7-9_zpssbbw1ym7.png

 photo Billede12-1_zps4g5dvbqg.jpg

 photo Billede1-6-1_zps3tgtgj0p.jpg

 photo Billede5-13_zpsxyqotmpm.png

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments