10 FLOTTE LÆDERJAKKER

 photo jackets_zpscnocqysj.jpg

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Har I mon set vejrudsigten for i dag? De lover helt op til 16 grader. 16 GRADER!!! I går pakkede jeg faktisk min vinterjakke væk og det føltes helt fantastisk. Til sidst blev jeg nærmest i dårligt humør, blot ved synes af den 😉

Jeg glæder mig ualmindeligt meget til at kunne bruge mine læderjakker igen. Det er og bliver min yndlings-beklædningsgenstand. Hvis nogen af jer er på jagt efter sådan en, skulle jeg hilse og sige, at internettet bugner med pæne af slagsen og har jeg fundet 10 af dem. De fleste endda til en pris, som ikke vælter hele hele budgettet.

English recap: Today the weather  in Denmark says 16 degrees and sunshine. Cant remember last time is was so warm here. That calls for a leather jacket and to those of you, who are looking for one, I just found these 10. Most of them is even affordable.

Indeholder affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments