THE BLUE SHIRT

 photo blueshirt_zpsalb88ngn.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

Jeg har tidligere snakket en del om blå skjorter og det er vel efterhånden gået hen og blevet et af de items, som hører sig til i en basisgarderobe. Jeg ved ikke om det bare er mig, der har fået dem på hjernen, men lige for tiden ser jeg dem over alt. Eller i hvert fald I alle butikker og webshops. I dag har jeg samlet en lille håndfuld, hvis nogen skulle gå rundt med samme craving 😉

Rigtig god aften ?

English recap: I’ve talked a little bit about blue shirts earlier. I guess it has become one of the itmes that belongs in the perfect basic wardrope. Luckily they are all over the place at the moment and today I have collected some of my favourites.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments