WHEN IN ZARA-LAND

zara

Kimono // Quiltet bag // Long skirt // Short skirt // Scarf // Brown bag // Green shirt // Shoes

Som Københavner, har jeg været på en alvorlig Zara-afvænning i løbet af de sidste mange måneder. Butikken på strøget har været på under ombygning, i noget der føles som evigheder. I skrivende stund befinder jeg mig, som bekendt, i Portugal, som er så tæt på Zara’s hjemland som man kan komme. Heldigvis har de også en butik her i byen. Ja, jeg tjekkede det som det første, da rejsen var bestilt 😉 Jeg stater på at lægge vejen forbi i dag eller i morgen. Og jeg har ca. udset mig 75 pæne ting ting.

English recap: The Zara store in Copenhagen has been under construction in something that feels like forever. Because of that im pretty happy that they have a department here in Porto. Im planning on stopping by today og tomorrow and I’ve found about 100 amazing thing online that I’ll have to check out when I get there.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments