HAIR CHANGES

HAIR CHANGES 1

Ja ja, der sker store ting og sager i mit liv i disse dage 😉 Nu skal jeg sørme også til at farve mit. Endda med en hjemmefarve. Faktisk havde jeg lovet mig selv, at jeg skulle stoppe med hårfarve, men man har vel et standpunkt til man tager et nyt 😉 Da jeg blev introduceret til Loreals nye Prodigy-farver, kunne jeg nemlig ikke dy mig. Nu skal det prøves og jeg er selvfølgelig en smule spændt på resultatet. Jeg har ikke prøvet hjemmefarve i mange mange år og noget siger mig, at produkterne er blevet en del bedre siden da.

Farven er baseret på en mikro olie teknologi, som skulle gøre håret ekstra blank og smukt. Resultatet skulle gerne blive så godt, at man næsten ikke kan se, at håret er farvet. Altså på den der farvede måde. Jeg kastet mig ud i projektet senere på ugen og I kommer selvfølgelig til at kunne følge med i processen.

P.s Kryds lige fingre 😉

Udgivet i samarbejde med Loreal

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments