FABULOUS FLARE

 photo flared_zps99e48f1c.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Jeg troede faktisk ikke, at de såkaldte trompetbukser nogensinde ville få deres store gennembrud igen. Det er som om, at de har forsøgt sæson efter sæson, uden det store held. Men nu går det nærmest helt banans for dem. Personligt var jeg en af dem, som svor, at jeg aldrig ville sætte mit ben i sådan et par. Men altså, man har vel et standpunkt til man har et nyt 😉 Min samling tæller allerede et par stykker og så sent som i dag, har jeg købt endnu et par i H&M. Desuden sidder jeg også og venter på, at man seneste ASOS-bestilling ankommer. Den skulle nemlig gerne indeholde DET HER og DET HER par. Og ja, så har jeg sørme også lige lavet en kollage med 8 pæne af slagsen.

Rigtig god aften <3

English recap: One of the things I swor that I’d never put my legs in, was flared trousers. But you know how things often turn out, when it comes to fashion. At the moment they are all over the place and I have to admit that im pretty hooked. Actually I just bought a pretty amazing pair in H&M this morning and im also waiting for my latest ASOS order to arrive. Among othe items, it contains THIS and THIS pair.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments