NEW EVERIE PRINT

everie2

Jeg har efterhånden fået mange gode klassiske og tidsløse ting i min garderobe. Ting som jeg er glad for og tager i brug igen og igen. Der er dog èn som overgår dem alle; min elskede Alex-taske fra Everie. Jeg har efterhånden haft den i et årstid, og når jeg bladrer igennem mine outfitbilleder, kan jeg hurtigt konstatere, at den er med på 80% af dem. Faktisk griner Kat og jeg griner altid af det når vi tager billeder, for det kan næsten virke helt åndssvagt at fotografere den igen og igen og igen.

Den er helt perfekt og kan lige præcis rumme de ting, som jeg har med mig på farten. Inklusiv mit kamera, hvilket selvfølgelig er meget meget vigtigt for sådan en som mig. MEN, venner, nu har de dygtige piger fra Everie sørme lavet min elskede Alex i verdens flotteste slangeprint. Da de viste den på Instagram, var jeg solgt på stedet. Ej hvor kunne jeg godt. Som I kan se, kommer den også i en flot beige model og i den lidt mindre version, Emily.

I do have a lot of good, timeless and classic items in my wardrope. Things I use again and again. Above all of them, is my beloved Alex bag from Everie, which is appearing on 80% of my outfit pictures from the past year. Now Alex also comes in the prettiest snake print and im telling you that it was love at first sight, when I spotted it on Instagrem the other day.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments