GREY KNITTED SET

Untitled-1

Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at de strikkede sæt ikke har været til at komme udenom den her vinter. Personligt er jeg kæmpe fan. Det er jeg generelt af alt, der kombinerer komfort og pænhed 😉 I går postede Gina Tricot deres version af sættet på Instagram  og nu har jeg det lidt sådan, at det kun kan gå for langsom med at komme forbi deres butik på Købmagergade.

Det kan også købes online HER & HER.

English Recap: These grey and woolen sets, have been all over the place this season. Im a fan, especially because it combines comford and style. Gina Tricot just shared there version and now I have to drop by the store as asap to check it out.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments