GANNI NEWS

ganni

Som jeg vist nok fik fortalt, så startede jeg dagen i går, med morgenmad hos Ganni samt et lille kig på deres kommende sommerkollektion. Av det var pænt. Som det jo altid er, når vi snakker om Ganni. Det tog mig over en time at lave den her kollage, fordi jeg simpelthen ikke kunne beslutte hvilke styles der skulle med. Der var alt for mange pæne at vælge imellem 😉 Hvis jeg skulle vælge to ting, så skulle de være den blå skulderløste bluse (øverst) og den blå kimono i nederst hjørne. Begge er helt perfekte til sommerbrun hud og filtret saltvandshår. Drømmer drømme…

Yesterday I had a close look on the up coming summer collection from Ganni. It was oh so pretty. Creating this collage took me more than an hour, because I couldn’t my favourites among all the styles.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments