BOLIG PÅ BUDGET

home

with a few adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at der sidst har været boligtema her på bloggen. Det må være en fejl, for jeg er præcis ligeså besat af boligindretning, som jeg plejer at være. Temaet for det her indlæg må være forår, for det er heldigvis snart tid til at tænke på den slags.

Personligt ser jeg meget frem til, at gå til blomsterhandleren og købe nye og friske planter til min stue og altan. Jeg overvejer at investere i de fine plantestande fra Ferm Living (nummer 10). Det er sådan en fin og alternativ måde at fremvise sine yndlingsplanter. Tæppet fra Ellos (nummer 1) er altså også alt for pænt – “heldigvis” har jeg ikke mere ledig gulvplads herhjemme 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments