STELLA SPORT & LIDT OM TRÆNING

stella

Kan I huske da jeg gik rundt i den sejeste røde sportsjakke i Jerusalems gader? Den er som sagt fra Stella McCartneys helt nye kollektion for Adidas, Stella Sport. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele nogle andre itmes fra kollektionen, for den er simpelthen så fin. Træning er altså bare sjovere, hvis det udføres i lækkert og pænt sportstøj. Her taler jeg af erfaring.

Jeg er helt vild med de lyse og støvede farver og hvis jeg overhovedet skulle sige èn negativ ting, så skulle det være, at de fleste styles først kan tages i brug, når vinteren lige tager en slapper. I hvert fald for sådan en som mig, der udelukkende træner udenfor. Når det så er sagt, så overvejer jeg faktisk, om jeg skal kaste mig over noget Yoga eller styrketræning, nu hvor jeg for alvor træner op til et marathon. Er der nogen der har erfaringer med det? Jeg har efterhånden fået mig en rigtig “løbekrop” og er sådan ca. så langt som man kan komme fra at kunne gå i split 😉

Kollektionen kan forresten købes fra d. 23 Januar i udvalgte Sportsmarsterbutikker og Magasin.

Remember when I was walking around the streets of Jerusalem wearing a cool red jacket from the up coming Stella McCartney x Adidas collection? I thought I wanted to show you some of my other favourites from the collection, since it’s pretty amazing. And let’s face it; sport becomes so much funnier whit a cool outfit.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments