ELLOS BOLIGNYHEDER

ellos

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Jeg er SÅ klar til forår og lysere tider. Det gælder både hvad angår mad, tøj og bolig. Når vi snakker om sidstnævnte, så kan jeg slet ikke vente med at købe forårsblomster og dekorere min altan 🙂

I går var jeg lige et smut forbi ELLOS for at se, om der var kommet nogle nyheder på bolig-fronten. Det var der heldigvis og selvom der er mange mærkelige og ligegyldige ting blandt udvalget, så er der altså også nogle gode fund til budgetvenlige priser.

Jeg er især fristet af sengesættet (nr. 12) og det vil være helt perfekt til at sætte et lille forårs-præg på boligen. Det lyste tæppe (nummer 2) er også virkelig fint og minder ganske meget om det jeg selv købte hos ELLOS sidste år. Afgjort et af mine bedste boligkøb.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments