FAVOURITE FOOD INSTAGRAMMERS

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Instagram efterhånden er gået hen og blevet inspirationsplatform numero uno, inden for mange emner. Personligt er det et sted, jeg altid henter inspiration når det handler om mad, bolig og stil. Jeg har tænkt mig at jeg vil dele nogle af de profiler, der inspirerer mig aller mest, inden for de forskellige emner. Vi starter med mad-delen, for det er min personlige favorit. Som så mange andre, ELSKER jeg at kigge på (og spise selvfølgelig) pænt mad og jeg følger rigtig mange af de såkaldte mad-instagrammere. Det er en fantastisk måde at blive inspireret på, hvis man elsker at eksperimentere i et køkken. Det er selvfølgelig også lidt farligt, konstant at blive bombarderet med alt den lækre mad 😉
 photo instafeedfeed_zps75633120.jpg

Vi starter lige med min absolutte favorit, Profilen The FeedFeed. Jeg er faktisk ikke 100% sikker på profilens koncept, men så vidt jeg kan forstå, er det en slags delingsplatform, hvor man hashtagge sine madbilleder og så kan det være at de deler dem. Uanset hvad, så skyder de det ene fantastiske billede ud efter det andet. Der er ikke noget bestemt tema og der er både sunde og usunde ting. Det bedste af det hele er, at de ofte sender et link med. Find profilen HER.

 photo instacopenhagen_zpsf98e902e.jpgJeg har længe fulgt med på madmagasinet, Copenhagenfood’s profil. Igen er det en god blanding af det hele; inspirerende retter, pæne billeder, sune og usunde retter osv. Noget af det bedste er, at de også deler tips til forskellige spisesteder rundt omkring i det danske land. Det var bl.a gennem den profil, at jeg opdagede denne fantastiske ret på Ærø i sommers. Find profilen HER.

 photo Instamette_zps019529e0.jpgMettelindgaard er en af dem, som har fået en kæmpe følgerskare på baggrund af hendes flotte og lækre madbilleder. Hun har hverken en blog, en hjemmeside eller udgivet en kogebog. Med andre ord, er hendes billeder bare nok I sig selv. Profilen er en god blanding af hjemmelavede retter og diverse restaurantbesøg. Find profilen HER.

 photo instafoodgawker_zps2c697807.jpgSidst med ikke mindst har vi Foodgawker’s profil, som er proppet med flotte farver og billeder. Foodgawker er også en slags platform for diverse madbloggere og billederne stammer derfor fra mange forskellige brugere. Find profilen HER.

Afslutningsvis skal i endelig ikke holde jer tilbage med at smide en kommentar, hvis I kender til andre inspirerende profiler. Den slags kan man aldrig følge for mange af 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments